Какво ще стане, ако някой ви каже, че тези истории в медиите за хората със специални способности не са фантастика, но факт? Не е възможно, нали? Никога не сте имали шанса да видите това с очите си. Има един много лесен отговор на този: LAKE GRIMSTONE. Уединен остров, дом на всички хора със специални способности, криейки ги от света, за да ги предпази от обидите на хората. Жителите на острова са безопасност, до сега. Опасността е на хоризонта.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пон Юли 13, 2015 8:18 pm
Latest topics
» Cynthia Jackson
Пон Май 30, 2016 6:54 pm by Cynthia Jackson

» Другарче за ГИФ РП
Пон Май 30, 2016 3:39 pm by Elizabeth Laroche

» Другарче за РП
Пон Май 30, 2016 2:35 pm by Cynthia Jackson

» Ethan Wate / Alex Pettyfer / Pyrokinesis / 20 years old /Open
Пон Май 30, 2016 9:10 am by B.Dane

» Връщане на герой!
Пон Май 30, 2016 9:08 am by B.Dane

» Welcome to the freakshow. Please enjoy your stay|Vol 4
Пет Май 27, 2016 10:07 am by B.Dane

» Natalie Anderson / Manipulation / Zoey Deutch / Open
Сря Май 25, 2016 8:10 pm by Daniel Black

» Joanna Hughes|Enhancement|Adelaide Kane|Open
Сря Май 25, 2016 1:22 pm by Abigail Nelson

» Търся си нещо в повече.
Сря Май 25, 2016 12:01 am by Jennifer J. Crowe

vote for us
in BG TOP

BGtop

Alexander Dane|Beast Morphing|Amadeus Serafini/Daniel Sharman|Open

Go down

Alexander Dane|Beast Morphing|Amadeus Serafini/Daniel Sharman|Open

Писане by B.Dane on Нед Сеп 27, 2015 6:37 pm


Alexander Dane
25
Beast Morphing
Amadeus Serafini/Daniel Sharman

"You can't beat the beast in me. Run or live with it"

Кръвта беше по ръцете му. Всяка вечер сънуваше своите жертви. Сънуваше как ги разкъсва на малки парченца. Усещаше вкуса на желязо в устата си.
Той беше чудовище.
Беше звяр.
Беше убиец.
Но едно нещо го накара да напусне дома си и да започне да се скита. Да живее като изгнаник, за да не нарани семейството си, но най-вече малката си сестричка Бруклин. Веднъж беше застрашил живота й. Помнеше този случай и нямаше начин да го забрави. Щеше да я убие в онзи момент, но сякаш да го беше омагьосала и го възпря. Но я нямаше тогава, когато беше намерил истинската си любов. Една малка дразга го беше разгневила до такава степен, че бе изпуснал контрола от звяра в него.
***
- Дявол да го вземе, Александър! Ние сме просто колеги! Имаме еднакъв случай и решихме да работим заедно. Не можеш да нападаш хората, защото са мили с мен! - момичето крещеше с цяло гърло. Не можеше да повярва на това, което виждаше и чуваше. Мислеше, че може да му вярва. Че той няма да се развика за най-малката близост с друг мъж и то колега. Тя не изпитваше нищо към този човек. Само и единствено общ случай по който работеха.
- Виктория, ти не знаеш нищо. Не знаеш какво се върти в ума му! Не знаеш, че той е шибания изнасилвач, който убива тези момичета! - гласът му трепереше. Усещаше, че губи контрола над тялото си. Гневът го заливаше и всеки момент щеше да се предаде. Щеше да го пусне и после щеше да съжалява.
- Ти си чудовище! - виждаше бистрите й като диаманти сълзи да се стичат по нежното й лице. Чуваше раздиращите сърцето му нейни ридания. И след това писък. Писъкът оглуши съществото за миг. По-късно тишината настъпи.
Убиващата го тишина.
Вкуса на желязо за първи път му беше толкова противен. Макар и преди да се беше чувствал като чудовище, този път не се усъмни и за миг, че е такъв. Мразеше се. Искаше да се предаде и да го разстрелят. И точно тогава се появиха хората от правителството. Обещаха му, че ще спрат болката. Ще му помогнат да забрави. Ще му помогнат да се научи на контрол. И всичко беше лъжа.
***
- Бруклин, нуждая се от теб. - прошепна, стиснал силно очите си.
Personality
POSITIVE: Charismatic, Passionate, Creative
NEGATIVE: aggressive, sarcastic, stubborn
Connections
Brooklyn Dane
По-малката сестричка на Александър. Винаги са се разбирали или поне докато той не застрашил живота й. От тогава винаги когато я види я отбягва или се опитва да я нарани по някакъв начин, за да не я убие. И все пак го е грижа за нея, а тя независимо всичко се опитва да ми помогне да пребори звяра в него.
Crystal Cohen
Кристал е играе ролята на психолог на Александър. Не знае защо, но още от самото начало започва да й споделя всичко, без да се тревожи, че тя ще го сметне за чудовище.
Daniel Black
Даниел е твърдо против Кристал да се доближава до Александър, защото той представлява опасност. Против е и Бруклин да се доближава до него, но знае, че не може да й попречи, защото не може да раздели кръвта от кръвта.
●Държа човека, който вземе този герой да е активен и да знае, че писането с мен няма да му се размине.
●Можете да изберете 1 от 2 та лика, но не и да сменяте с някой друг

-----------------------------------------------

it started with a low light
IT'S ALL IN YOUR MIND
next thing i knew, they ripped me from my bed. and then they took my blood type. they left a strange impression in my head. you know i was hoping, i could leave this star crossed world behind. when they cut me open, i guess i changed my mind
avatar
B.Dane
Be careful making wishes in the dark

Брой мнения : 189
Join date : 22.09.2015

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите