Какво ще стане, ако някой ви каже, че тези истории в медиите за хората със специални способности не са фантастика, но факт? Не е възможно, нали? Никога не сте имали шанса да видите това с очите си. Има един много лесен отговор на този: LAKE GRIMSTONE. Уединен остров, дом на всички хора със специални способности, криейки ги от света, за да ги предпази от обидите на хората. Жителите на острова са безопасност, до сега. Опасността е на хоризонта.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 27, на Пон Юли 13, 2015 8:18 pm
Latest topics
» Cynthia Jackson
Пон Май 30, 2016 6:54 pm by Cynthia Jackson

» Другарче за ГИФ РП
Пон Май 30, 2016 3:39 pm by Elizabeth Laroche

» Другарче за РП
Пон Май 30, 2016 2:35 pm by Cynthia Jackson

» Ethan Wate / Alex Pettyfer / Pyrokinesis / 20 years old /Open
Пон Май 30, 2016 9:10 am by B.Dane

» Връщане на герой!
Пон Май 30, 2016 9:08 am by B.Dane

» Welcome to the freakshow. Please enjoy your stay|Vol 4
Пет Май 27, 2016 10:07 am by B.Dane

» Natalie Anderson / Manipulation / Zoey Deutch / Open
Сря Май 25, 2016 8:10 pm by Daniel Black

» Joanna Hughes|Enhancement|Adelaide Kane|Open
Сря Май 25, 2016 1:22 pm by Abigail Nelson

» Търся си нещо в повече.
Сря Май 25, 2016 12:01 am by Jennifer J. Crowe

vote for us
in BG TOP

BGtop

История на Гримстоун (plot)

Go down

История на Гримстоун (plot)

Писане by Daniel Black on Нед Юли 12, 2015 11:49 pm

Всяко нещо има край,
и от неговия край-начало.
Писъци раздират небесата,
пламъците раждат свободата.
Островът остава пуст,
град на гибел и разруха,
приютил смъртта.
Рушим едни стени,
само, за да вдигнем нови,
изплашени от чувството за самота.

Every end is a new beginning.

Земята се тресеше и стенеше, а сградите, които до преди няколко дни стояха подредени като взвод войници, сега падаха една подир друга като ранени кошути, вдигайки прах до небесата. Никой не знаеше каква е причината за внезапната гибел на града, но всеки се стремеше да напусне него и острова възможно най-бързо. Хаос цареше навсякъде, а от уплаха даровитите бяха изгубили ума и дума и не знаеха как дори да използват силите си, за да се измъкнат невредими и да си помогнат взаимно. Тези няколко часа на недоумение и паника бяха идеалната възможност, която по-голямата част от обитателите на острова чакаха, за да могат да го напуснат завинаги. Гримстоун загуби почти белега за живот.Жителите му се пръснаха по света в опити да заживеят нормално, но всички добре знаем, че това е невъзможно..


------

Let's go back in time and remember our story, our past..

Напоследък е забелязан ръст в броя на хора, родени със свръхестествени способности. Изследване показва, че още от  1700 година са забелязани случаи на деца, развиващи необикновени сили. От  1800 година броят им драстично се увеличава. До 1900 година, всеки заловен да използва способностите си, бива превръщан в експериментална мишка или подлаган на евтаназия. Едва след 1900 година, Правителството осъзнава, че пропуска огромна възможност, убивайки необикновените  хора, вместо да ги използва за своя собствена изгода като работници или потенциално оръжие.
От този ден нататък, Правителство започва работа по изоставен отдалечен остров, който бива превърнат в дом (затвор) за хора със свръхестествени способности, известен само на хората включени във въпросният проект. Островът държи необикновените хора от 1900година и приютява още много такива всяка година. Мястото е направено по модел на съвременен град, единствената разлика е в липсата на комуникация с външния свят.

Островът

Lake Grimstone е уединено място, разположено някъде на Земята.  Разположението на острова е неизвестно за никой, освен за Правителството. Неговите жители са хора с необикновени способности. Правителството решило да изолира хората, които не считало за нормални.  Светът не знае нищо относно тези специални хора.Никой не знае дори, че мястото съществува. Навършвайки 16 години, децата биват изпратени в Гримстоун и живеят там до смъртта си. Гримстоун не е толкова лошо място. Да, може да си изолиран от останалият свят, но няма нищо общо със затвор. Обитателите биват обучавани в това да контролират способностите си, използвайки ги за всякакъв вид войни, с които човечеството би могло да се сблъска.
Lake Grimstone , мястото където процент от населението отива, за да усъвършенства способностите си и да бъде в безопасност от останалия свят. Но за колко дълго? Сега Гримстоун е всичко друго, но не и безопасно място. Демон е имал възможността да избяга от Ада и е взел със себе си няколко приятелчета. Но те не били обикновени демони, всеки от тях бил свързан с един от седемте смъртни гряха. Желаещи да бъдат свободни да живеят в истинския свят и да отприщят яростта на човечеството, те създават смут в Гримстоун. Знаейки, че единственият начин да постигнат целите си е да свалят правителството, те започват да внушават на жителите на острова, че мястото им не е тук и трябва да избягат от Гримстоун. Никой не заслужава да живее под ключ, дори това да се случва на страхотен остров. Демоните започват да формират общности обещавайки на хората да им помогнат да свалят Правителството и да живеят на свобода. Обстановката се нагорещява още повече, когато всеки трябва да избере страна, а има хора, които знаят, че съюз с Демон не би довело до нищо добро.

Mirror, mirror on the wall who's the worst of them all?

И тъкмо когато всички мислеха, че Демоните са победени и могат да продължат живота си - от нищото роди се хаос и Гримстоун се превърна в остров на гибел и разруха...------

-----------------------------------------------

I'm not like the others
Right from the start You were a thief You stole my heart And I your willing victim I let you see the parts of me That weren't all that pretty- - - - - - - - -  x
i won't give up
avatar
Daniel Black
..so darkness I became.

Брой мнения : 337
Join date : 30.12.2014

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите